Bu Blogda Ara

1 Şubat 2009 Pazar

Binmişiz alamete
Metro’nun Şişhane ayağının açılışında Başbakan hem Davos’u anlatıyor, hem medyaya vuruyor. Konuşmasının bir yerinde, ne alaka ise, Atatürk’ün “Size ölmeyi emrediyorum” sözlerini anımsatıyor; “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın değil, başkalarının yanında yer alanlara sesleniyorum” deyince, dinleyen kalabalık hareketleniyor... “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları atılıyor. Gazetecilere bayrak sopaları fırlatılıyor. Erdoğan’ı alkışlamaya gelen bir genç kız, yanlışlıkla tartaklanıyor. Bu sahneyi çekmek isteyen gazeteciler saldırıya uğruyor.
Akla 1930’ların Almanyası geliyor... Orada da halk kitleleri, Yahudi düşmanlığı malzeme yapılarak ayaklandırılmıştı. Halk harekete geçirilince, Yahudilerden sonra muhaliflerin ve demokrasinin yok edilmesi kolay oldu. Umarız tarihin tekerrürüne tanık olmuyoruzdur.
Melih AşıkAçık Pencere

ercan akyol/ haslet soyoz 





Şu ana kadar 368 baskı yapan Turgut Özakman’ın “Şu Çılgın Türkler” kitabı geçen temmuz ayında Japonca’ya çevrildi. 
Japonlar, kitabı sevmiş olacaklar ki yayınevi kısa süre önce Turgut Özakman’ın Çanakkale Savaşı’nı anlatan kitabı “Diriliş’in yayın haklarını da aldı. Batılılar mı? Şimdiye dek ilgi göstermedi!
.Melih AşıkAçık Pencere

oyun oyna

ileteþim / email

Free META Tag Analyzer
Sitemap Generator Link Değişimi
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ İÇN..

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı